Maso na zelí
Vložil(a): szendrejka,14. 11. 2016 15.50
Na dno pekáčku dáme kysané zelí (vrstvu cca 1,5-2cm - hezky ho vysteleme po celé ploše), na zelí klademe plátky masa, které naklepeme a prosolíme, posypeme kmínem a pepřem a další vrstvu klademe na kolečka nakrájené brambory, které zase jemně posolíme. Zalijeme vodou nebo vývarem a pečeme nejdříve přikryté a pak posledních 10-15 minut odkryté, abychom vytvořili křupavou krustičku :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 1. 12. 2018, 9.13
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 18. 10. 2018, 10.38
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 24. 1. 2018, 3.02
Ideální, jidlo z jednoho pekáče
sestricka1989, 2. 3. 2017, 0.21
Dělala jsem dnes k obědu všichni se jen olizovali ... Moc dobré
annicka, 27. 12. 2016, 17.19
mnam tohle musim vyzkouset, zeli miluji. Jak dlouho a na kolik stupnu delate?
Aliisha, 16. 12. 2016, 19.47
Tohle je takové vděčné jídlo. Dá se připravit ve spoustě variantách.