Plnená bravčová panenka
zobrazeno1900×
Vložil(a):NiFee,28. 11. 2017 19.32
- Do bravčovej panenky spravíme dieru a naplnime ju klobáskovým maskom( mame v rodine masiara beriem od neho už hotovu zmes, ked robí klobasky , no vy si možete tuto zmes pripravit aj doma :) )
- Panenku osolíme, pokmínujeme ,položíme na plech potretý olejom prikryjeme a pecieme cca45-60 minut.
- Pokial sa panenka pečie dáme variť zemiaky na zemiakovu kasu.
- Nakrajame cibulku a orestujeme , ked je sklovitá pridáme šampióny, následne pridáme sol a korenie. Dorobíme až ked bude panenka upečena.To pridaním smotany a trochy masla na zahustenie. Chvilu povaríme aby omacka zhustla.
- Ked je panenka upečená, odokryjeme ju a dame trubu na maximum aby nam zhnedla :) (tento bod nieje doležitý vela krat ho vynecham :D.)
- Ked su zemiaky uvarene tak pridáme do nich maslo, sol, mlieko(smotanu) a pomačkáme. mlieko, sol atd,dávame podla chuti.
- Hotovo a može sa podávať!
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 28. 5. 2020, 21.42
Výborné , masové jídlo
Mygara, 5. 1. 2019, 22.06
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 20. 8. 2018, 6.47
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 5. 12. 2017, 4.24
já jsem na to plněmí taková levá a přitom to vypadá tak dobře
L.janicka.l, 3. 12. 2017, 21.45
Vypada to nadherne, hned bych si dala