Pomalu pečený vepřový guláš
1. Pokrájené vepřové maso dejte do pekáčku, přidejte kolečka petržele, mrkve, nakrájenou cibuli i plátky česneku a promíchejte. Posypte 2 lžícemi papriky, zalijte vývarem, přiklopte a dejte do trouby vyhřáté na 160 °C. Pečte 3–4 hodiny.
2. Třicet minut před koncem do guláše vmíchejte i zelené fazolky.
3. V malé mističce smíchejte zbylé dvě lžíce papriky, zakysanou smetanu, kukuřičný škrob, sůl a pepř. Vmíchejte do guláše a 10–15 minut prohřívejte.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (27 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
kristyrychla, 30. 1. 2023, 22.08
Tento recept na pomalu pečený vepřový gulášek určitě o víkendu s manželem vyzkoušíme, vlastně už se těším co z toho vznikne a jak moc dobré to bude i v samotném průběhu. Manžel docela rád experimentuje. A dělá to radost i mně když se v kuchyni vlastně nemusím motat tolik hodin týdně.
esternovakova1970, 31. 1. 2023, 13.04
A manžel vám pomáhá tak často jak píšete a nebo to je spíše trend poslední doby: Protože u nás ne a ne manžela přesvědčit aby mně alespoň pomáhal nakrájet maso a nebo něco udělat, jak ho přimět?
kristyrychla, 31. 1. 2023, 13.05
Musíte tomu chlapovi dát nějaké pořádné náčiní. Já třeba doporučuji od https://www.zgastro.cz nakoupit kvalitní sadu titanového nádobí. S tím si pak bude váš manžel hrát a bude mít radost z toho, že mu opravdu něco chutná z vlastní dílny.
Kateřina Fárová, 15. 11. 2020, 18.51
Tak to by chutnalo synovi, má rád vše se zelenou fazolkou a zeleninou. Vyzkouším.
Žofinka, 31. 1. 2019, 14.48
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2018, 12.18
já dělám jen v tlakáči )
slavuska, 12. 2. 2018, 22.56
pečený znám, ale s mrkví a fazolkami ne