Pštrosí vejce z mletého masa,bramborová kaše
Vložil(a): MiskaTekk,27. 6. 2016 1.49
Maso důkladně propracujeme s vodou, vejcem, kořením a solí, případně směs zahustíme trochou strouhanky.Uvařená vejce oloupeme a obalíme je masovou směsí, poté ještě obalíme ve strouhance, budou křupavější.Obalená vejce položíme do pekáčku a pečeme při 200 °C asi 30 minut.Hotová pštrosí vejce z mletého masa podáváme s bramborovou kaší.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 10. 1. 2019, 9.56
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 11. 2018, 13.53
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 13. 2. 2018, 22.18
vypadá to velmi dobře
Aliisha, 21. 1. 2017, 21.38
Ty mám moc ráda
Petra Schoberová, 2. 7. 2016, 11.47
moc dobré