Segedínský guláš
zobrazeno 1232×
Vložil(a): Minnie, 21. 8. 2021 15.05
Maso pokrájet na kostky. Cibuli najemno. Na sádle cibulku zpěmit, na tom nechat maso zatáhnout ze všech stran. Podlít vodou, osolit a nechat vařit. Po chvíli přidat kysané zelí i s vodou co je ve sklenici. Dusit do změknutí. Pak rozmíchat mouku ve vodě a zahustit. V kastrůlku rozpustit máslo, rozmíchat v něm papriku a vlít do omáčky. Pořádně promíchat. Na závěr vlít smetanu.
Nejlepší je s houskovým knedlíkem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (8 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
patricia077, 23. 8. 2021, 18.00
Manžel dělá taky a vynikající