Sekaná s vejcem uvnitř
Vložil(a): nikolava,8. 6. 2015 8.20
Maso osolíme a okořeníme dle vlastní chuti, přidáme 2 vejce, zaděláme trochou strouhanky, můžeme do směsky přidat i trochu cibule.
Na pekáč uděláme větší placku (základ tvaru sekaný) a středem dáme natvrdo uvařená vejce. A zbylou směskou dotvoříme šišku. Posypeme kmínem. Podlijeme vodou a pečeme dokud není hotovo.
Já občas na vejce nahážu ještě pár plátků žampionů.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 20. 1. 2019, 10.42
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 12. 11. 2018, 18.47
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 6. 6. 2018, 21.04
to jsem nikdy snad nedělala
Aliisha, 19. 1. 2017, 22.00
U nás se tomu říká pštrosí vejce
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 8.39
moc dobré
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.01
Sekaná klasika.