Taková jiná domácí sekaná
Vložil(a): szendrejka, 28. 11. 2017 8.52
Zní to možná blbě, ale věřte mi, chutná to fakt dobře ?
Když jsem vyrůstala, naši nikdy neměli na rozhazování a tak mě mamka naučila šetřit. Když se od oběda maso nedojedlo, vždy se obralo, umylo a dalo na mrazák. Po nějaké době, když se vám masa nastřádá více, jsme dělali vždy domácí sekanou nebo karbanátky. Já teď dělala sekanou.
Maso si vyndáme z mrazáku necháme rozmrazit v míse, přidáme vajíčka, koření, sůl, rohlíky namočené v mléce a rozmixujeme tyčovým mixérem. Dle potřeby přidáme, co je třeba a buď tvarujeme karbanátky a smažíme nebo jako já jsem si do pekáčku dala pečící papír a maso rozložila do pekáčku a dala péct do trouby.
U nás to byla taková chlapská svačina na podzimní den do lesa. Ale dělávám i klasický oběd třeba s bramborovou kaší ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 28. 5. 2020, 19.44
Moc mě recept zajímá a v týdnu vyzkouším.
Mygara, 5. 1. 2019, 20.40
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 7. 8. 2018, 7.53
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
slavuska, 12. 2. 2018, 22.43
to je opravdu zajímavý tip, to neznám
Fuga, 5. 12. 2017, 4.02
já dělám z masa, co vyvařím třeba kostru kuřecí na polévku, protože ty kůže by jinak nikdo nesnědl
L.janicka.l, 1. 12. 2017, 10.59
Taky obcas delame neco podobneho, je to namka