Velikonoční pštrosí vejce
Mleté maso smícháme s vajíčkem, utřeným česnekem, nasekanou jarní cibulkou a petrželkou. Vmícháme hořčici, majoránku, sůl, pepř. Promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku nebo trochu mléka. Směs rozdělíme na 4 díly a v ruce z ní uděláme placku do které vložíme natvrdo uvařené vejce a zabalíme. Pečeme při 180 stupních dozlatova - asi 40 minut.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 19.55
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 17.30
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 14. 3. 2018, 16.50
to vypadá výborně a je to určitě i dobré, stejně jako to vypadá
Aliisha, 20. 1. 2017, 22.09
S bramborovou kaší je to velká dobrota
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 6.31
je to moc dobré