Vepřová plec
Vložil(a):Katka,16. 4. 2016 18.54
Ve velkém hrnci rozpalte 2 lžíce olivového oleje. Maso osolte a opepřete a postupně opečte dohněda. Odložte ho na stranu. Snižte plamen, do hrnce dejte zbývající lžíci olivového oleje a orestujte doměkka cibuli. Přidejte česnek, papriku a zhruba 1 minutu míchejte, dokud se koření nerozvoní. Rajčata rozmačkejte, nejlépe to půjde rukama, a přidejte do hrnce spolu s polovinou vývaru. Promíchejte vařečkou, přidejte maso i se šťávou, kterou pustí, a přiveďte k varu. Snižte plamen a nechte zvolna vařit 30–40 minut, až maso změkne. Vsypte rýži, přidejte zelí a zbývající vývar, přiveďte opět k varu a zvolna vařte dokud není hotová rýže. Sundejte z plotýnky, dochuťte solí, pepřem a paprikou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 13.59
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 20. 11. 2018, 17.56
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 9. 3. 2018, 7.38
samé dobré ingredience
Aliisha, 20. 1. 2017, 22.25
Chutné jídlo, které zasytí
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 8.05
dobré