Vepřové na žampionech
zobrazeno 2317×
Vložil(a): LBM, 21. 2. 2021 10.49
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
Na oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli a pak přidáme maso, osmažíme z obouch stran a zalijeme vývarem. Vaříme do změknutí.
Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky.
Osmažíme je lehce na pánvi a přidáme do omáčky.
Omáčku zahustíme tmavou jíškou a zjemníme máslem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
naseivanka, 6. 8. 2021, 17.47
To vypadá skvěle. Vepřové na žampionech mi vždy chutnalo. Přikládám návod na to, jak zavařit uzené maso https://napovime.cz/navod/jak-dlouho-varit-uzene-maso/. Koukala jsem se totiž do diskuzí tady na webu a zjistila jsem, že plno maminek ani neví, jak se takové uzené maso dělá. To mě hrozně mooc překvapilo. U nás na vesnici je to naprostý normál.