Dršťková polévka
V širším hrnci rozpusťte sádlo a pak na něm dohněda opečte pokrájenou cibuli. Přisypte papriku a kmín, krátce promíchejte, opečte a přidejte hladkou mouku a opékejte do jíšky. Tu zalijte vývarem nebo vodou a čtvrt hodiny provařte dohladka. Polévku ochuťte solí, pepřem, majoránkou a najemno utřeným česnekem. Přidejte pokrájené předvařené dršťky a provářejte asi deset minut. Hotovou polévku podávejte s čerstvou houskou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 8.39
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2018, 15.46
když je dobře udělaná, tak proč ne