Krémové dršťky
Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 23.17
1. Drštky několikrát propláchněte pod horkou tekoucí vodou nebo je nechte pět minut stát v horké vodě. Slijte, nechte úplně vychladnout a dejte na hodinu až dvě marinovat do suchého bílého vína. Opět slijte.
2. Olivový olej a máslo rozpalte v pánvi s vyšším okrajem, přidejte pokrájenou cibuli a čtyři až pět minut opékejte, aby vám krásně zesklovatěla, přidejte utřený česnek a po další minutě i drštky. Zprudka opékejte. Přilijte vývar a patnáct minut vařte. Zhruba v půlce přihoďte celou snítku tymiánu. Bylinky vyndejte, vlijte smetanu a nechte zredukovat. Hotové drštky servírujte posypané čerstvými bylinkami, s bramborovými noky, uvařenými podle návodu na obalu.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 7.44
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2018, 13.42
tak rozhodně zajímavé zpracování
Aliisha, 15. 1. 2017, 21.04
Zajímavé, dršťky jsem v této úpravě ještě nejdela.
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.05
super, to vyzkousím