Kuřecí jatýrka s kaší
Vložil(a): Lucie2, 16. 10. 2014 18.27
1. Polovinu másla rozpusťte v pánvi. Přidejte cibuli nakrájenou na kolečka a za občasného míchání opékejte patnáct až dvacet minut, dokud nebude cibule zcela měkká a krásně zlatá. Vyjmete ji z pánve a odložte.
2. Do pánve vhoďte zbývající máslo a v momentě, kdy se rozpustí, přidejte játra a asi pět minut opékejte, aby zvenku zhnědla a vevnitř zůstala ještě růžová. Játra podle chuti osolte a opepřete.
3. Vlijte sherry a bujon, po chvíli do pánve vraťte cibuli a přiveďte k varu. Snižte plamen, nechte minutu dvě probublávat. Kaši připravte podle návodu na obalu a vše servírujte.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 11.00
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2018, 13.26
s kaší jsem ještě nedělala
Aliisha, 15. 1. 2017, 21.11
Instantní kaše? Děkuji, ale raději čerstvou