Kuřecí jatýrka s kaší

zobrazeno1655×

Vložil(a): Lucie2,16. 10. 2014 18.27

Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

máslo
80g
cibule
4ks
kuřecí játra
600g
suché sherry nebo červené víno
50ml
slepičí bujon
200ml
instantní bramborová kaše s mlékem
1balení
sůl a pepř
1špetka (podle chuti)

1. Polovinu másla rozpusťte v pánvi. Přidejte cibuli nakrájenou na kolečka a za občasného míchání opékejte patnáct až dvacet minut, dokud nebude cibule zcela měkká a krásně zlatá. Vyjmete ji z pánve a odložte.
2. Do pánve vhoďte zbývající máslo a v momentě, kdy se rozpustí, přidejte játra a asi pět minut opékejte, aby zvenku zhnědla a vevnitř zůstala ještě růžová. Játra podle chuti osolte a opepřete.
3. Vlijte sherry a bujon, po chvíli do pánve vraťte cibuli a přiveďte k varu. Snižte plamen, nechte minutu dvě probublávat. Kaši připravte podle návodu na obalu a vše servírujte.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 28. 5. 2021, 22.50

Dělám takto, jen tedy mě to nikdy nenapadlo udělat s čevrveným vínem.

Úča, 23. 2. 2021, 0.24

Další dobrota. Ještě jsem nedělala tak zkusím

simsim, 3. 1. 2021, 17.40

Zajímavý recept, s kaší jsem ještě nikdy nejedla.

danuse11, 1. 11. 2020, 14.44

musím zkusit s rýži jsem jěště nezkoušela vypadá to krásně

nancy, 29. 9. 2020, 13.50

S kaší nedělám

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 12.00

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 2. 6. 2018, 7.22

Nádhera. Instantní kaši vůbec Nedělám.

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 15.26

s kaší jsem ještě nedělala

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 19.27

Tu instantní kaši nemusím, ale jinak super

Aliisha

Aliisha, 15. 1. 2017, 22.11

Instantní kaše? Děkuji, ale raději čerstvou

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů