Skořicová játra
- Játra omyjeme, nakrájíme, mírně naklepeme.
- Smícháme olej s plnotučnou hořčicí, skořicí, pálivou paprikou, sojovou omáčkou.
- Játra potřeme vzniklou směsí.
- Orestujeme po obou stranách na rozpáleném tuku a servírujeme s rýží nebo bramborem.
lze přidat do marinády worcester
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 15. 1. 2019, 18.05
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 15.29
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 16. 4. 2018, 9.20
tak skořici jsem na maso ještě nedávala
Aliisha, 20. 1. 2017, 21.02
Skořici mám ráda, ale ne k masu.
nikihiphop, 12. 3. 2016, 18.55
Tak tohle si nedokážů představit