Zabíjačkový guláš

sledováno1× zobrazeno2789×

Vložil(a): Lucie2,16. 10. 2014 18.16

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

větší cibule
5ks
vepřové sádlo
4lžíce
hladká mouka
1lžíce
vepřové plecko nebo krkovička
1kg
směs vepřových ledvin, jater a srdce
750g
sladká paprika
2lžička
vývar z vepřových kostí
1litr
česnek
2stroužek
kmín
0,5lžička
majoránka
1lžíce
sůl a pepř
1špetka (podle chuti)

1. Jemně pokrájené cibule opečte na sádle dozlatova. Přidejte mouku a po chvíli i vepřové maso nakrájené na kostky, očištěné vnitřnosti a chvíli opékejte, aby se maso zatáhlo. Zaprašte mletou paprikou a za občasného míchání a mírného podlévání vývarem duste do poloměkka.

2. Pak zalijte vývarem, aby maso bylo potopené, osolte, opepřete, přidejte utřený česnek, kmín a majoránku. Vařte hodinu do změknutí a zhoustnutí. Podávejte s kolečky cibule a chlebem.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 28. 5. 2021, 22.46

Ten jsem naposledy jedla u babičky a vždy byl moc dobrý.

Úča, 23. 2. 2021, 0.25

Dělám, ale jinak ...peču v troubě a cibulí dávám před pečením nahoru syrovou . Je pak vynikající

simsim, 3. 1. 2021, 17.40

Zabíjačkový guláš je nejlepší.

danuse11, 2. 11. 2020, 16.05

musím udělat,vypadá to krásně a lahodně

nancy, 29. 9. 2020, 13.52

Minulý týden jsem dělala guláš z krkovičky a byl výborný

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 11.52

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Makovicka8, 15. 1. 2019, 20.34

Mnam hladna som

Mildret, 2. 6. 2018, 7.37

Já jsem ho ještě nikdy neměla

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 15.54

pokud je kontrolované maso, tak je to super

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 19.28

No , tak to je dobrota

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů