Česneková pasta
Vložil(a): szendrejka,7. 9. 2017 10.21
Jsem ráda, že se nám ho letos zase dost urodilo a takhle ho uchováváme my ?
Česnek si oloupeme a dáme do mixéru spolu se solí. Mixujeme na hladkou pastu, naplníme do skleniček a uchováváme v lednici. Nelekněte se, ze začátku zezelená, ale barva za pár dní znovu zesvětlá a je pořád připravený k jídlu. Akorát když ho dávám do vaření, musím počítat s tím, že už tam sůl....
Tu mísu, která je na fotce jsem měla plnou česneku a měla jsem 3 sklenice pasty.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 12. 3. 2021, 23.29
wau tak to gratulujem k takej urode, nam sa cesnak nedari vypestovat
mikka27, 2. 8. 2020, 13.33
Ráda vyzkouším pastu.
Trendyterka, 26. 8. 2019, 16.57
Tohle nikdy nepoužívám. Ani domácí ani kupovanou
Mygara, 31. 12. 2018, 16.45
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 15.55
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané