Hrušková povidla

zobrazeno2964×

Vložil(a): szendrejka,29. 9. 2017 9.21

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

Hrušky
-množství dle chuti
Želírovací cukr
-množství dle chuti

Hrušky si oloupeme a nakrájíme. Pokud máte pomocníky jako já, je to ideální ? 

Na mírném ohni začneme - za stálého míchání - hrušky dusit. Jakmile pustí šťávu, necháme probublávat. Pokuste se, aby se vypařilo co nejvíce vody. Když se vám bude zdát, že je voda vypařená, můžete hrušky rozmixovat ponorným mixérem. A přisypeme cukr, tady záleží na vás. Buď dáte rovnou želírovací, já ho používám raději, protože želírovací látka je už v něm a cukru je tam mnohem méně ? A množství je vždy podle ovoce, spíše dávám více ovoce a míň cukru ?  Tak a teď se snažíme vyvařit co nejvíce vody. Bohužel je potřeba dost často míchat, ráda se připalují, ale za tu výdrž to stojí ? 

Nandáme do sklenic a nemusíme už zavařovat ?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (24 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jjirinka, 28. 11. 2022, 18.44

Také dělám a jsou výborná

Janulinka, 28. 8. 2022, 0.32

Kombinovali jsme to s jablkovymi dohromady a je to luxus

70dandule70, 4. 3. 2021, 13.47

moc dobré jsou,vyzkoušíme

danuse11, 4. 3. 2021, 12.59

máme rádi,z hrušek jsem ještě nedělala,určitě vyzkouším

mikka27

mikka27, 2. 6. 2020, 1.54

Moc dobré třeba na koláče.

Trendyterka

Trendyterka, 26. 8. 2019, 16.46

Super. Můžou být dobrá

Sarka6, 3. 2. 2019, 21.14

Zkusím

Mygara

Mygara, 3. 1. 2019, 9.45

Výborné, také musím vyzkoušet

Gustawka, 29. 10. 2018, 17.42

jsou vynikající

Žofinka

Žofinka, 31. 8. 2018, 10.59

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů