Marmeláda z černého bezu
Vložil(a): szendrejka,28. 8. 2017 21.00
Je to teda piplačka, ale věřte mi, ta chuť stojí za to ?
Kuličky bezu si umyjeme a dáme vařit, až pustí šťávu. Zasypeme želírovacím cukrem, dle poměru ovoce cukr (2:1 nebo 3:1). Vaříme a až je vše hodně rozvařené přepasírujeme a dáme opět vařit, teď už do konzistence marmelády. Přidáme malinko kyselinu citrónovou. Zkouším na malém talířku malé množství, které dám do lednice. A mezitím uklízím celou kuchyň, protože kdo se do tohoto pustí, uvidí sám, že to není zadarmo ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 12. 3. 2021, 23.32
no sranda, ja mam z detsva zafixovane ze tie gulicky su jedovate, haha, asi nasi rodicia nechceli aby sme to jedli alebo co
Trendyterka, 26. 8. 2019, 17.19
Ochutnala bych ji
Mygara, 30. 12. 2018, 11.17
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 7.54
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 21. 12. 2017, 22.55
Já to odšťopkovávám apod. jen na zahradě?
k.o.r.i.n.e.k, 4. 9. 2017, 11.29
Já vím že se zpracovává květ, ale kuličky jsem nikdy nesbírala