Namočené vločky - fermentovaná snídaně
Vložil(a): szendrejka,16. 1. 2018 21.26
Vločky smícháme se semínky, rozinkami, ořechy či mandlemi a zalijeme studenou vodou a necháme nejlépe přes noc v kuchyni přikryté. Zkoušejte své kombinace chutí. Dala jsem i lněné semínko rozdrcené v hmoždíři.
Ráno máte hotovou snídani ?
Díky fermentačním procesům jsou vločky daleko líp stravitelné ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 4. 3. 2021, 13.50
mám ráda je to dietní jídlo a zdraví
mikka27, 21. 5. 2020, 15.48
Přidala bych si ovoce nebo med
jitka46, 18. 5. 2020, 2.00
Tady nevím, jestli bych se úplně najedla ale zajímavé.
Trendyterka, 26. 8. 2019, 16.40
Tohle je jídlo které miluju
Mygara, 6. 1. 2019, 16.34
Výborné, také musím vyzkoušet