Ovoce bez zavařování
Stačí si vzít ke stromu nebo keříčku sklenici se šroubovacím víčkem, natrhat do ní ovoce a nejpozději do 20 minut zavřít. Ovoce si vytvoří mikroklima a vydrží takto prý i několik let. Já jsemto zkoušela loni poprvé a musím říct, že jsem tomu moc nevěřila. Ale …už to nebudu dělat jinak !
Asi nejde úplně o recept, ale vážně funguje, tak jsem se chtěla podělit. Jen pozor, musí být bobulovité ovoce.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (27 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
vranovahan, 1. 11. 2023, 0.00
My jsme toho letos zavařovali spoustu. Co jsem ale letos zkoušela poprvé, tak to bylo sušení ovoce. Někdy v červenci jsem z https://www.all-the-best.eu/ objednala novou sušičku ovoce a přebytky toho, co se nezavařilo jsme usušili. Musím říct, že to sušené ovoce má taky něco do sebe. Dřív jsem tomu tolik nefandila, ale teď se to pomalu mění.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 9.41
To je zajímavé .pokud to funguje tak je to úžasné
Žofinka, 14. 1. 2019, 20.09
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
WeruskaSK, 23. 8. 2018, 1.23
aj so stopkami? kolko ti to potom najdlhsie vydrzalo?
L.janicka.l, 17. 6. 2017, 9.10
Zajimave, zkusim na rybizu
Aliisha, 30. 12. 2016, 16.14
Když já mám moc ráda i ten nálev.