Šeříkový sirup/šťáva
Vložil(a): navji,30. 5. 2017 21.11
Suroviny
3 hrnky květů šeříku
3 hrnky vody
8 lžic medu / cukru
Hrozny šeříku otrháme na drobné kvítky. Ve vodě namočíme kvítka šeříku a na 10 minut namočíme do vody. Poté vaříme cca 15 minut, přecedíme a dodáme med, mícháme dokud se nerozpustí.
Okamžitě konzumujeme. Případně zavaříme 90°C 20 minut.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 31. 10. 2020, 19.05
Vypadá krásně , ta barvička . Určitě bude výborný
Ketris, 29. 10. 2019, 22.37
Serik miluju ❤️
Trendyterka, 26. 8. 2019, 18.13
Musí nádherně vonět
Mygara, 22. 12. 2018, 10.42
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 7. 9. 2018, 16.47
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 28. 12. 2017, 21.39
Ani jsem nevěděla, že se dá šeřík jíst?