Smrkový med
Výhonky zalijeme vodou, přidáme nakrájený citrón, přivedeme k varu a necháme 24 hod v chladu odstát. Další den, vyždímáme výhonky a zbylou vodu přecedíme přes plátno nebo jemný cedník, přidáme 1 kg cukru a vaříme do požadované hustoty medu :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 9.33
Tohle čtu poprvé .. vůbec by mě nenapadlo že se dá dělat med ze smrku
Žofinka, 12. 1. 2019, 8.46
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Aliisha, 29. 12. 2016, 23.10
A můžou ho i děti? Nerada dávám chemii.
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 16.17
super
Fuga, 5. 12. 2016, 21.10
med jsem tedy ještě nedělala