Vanilkový extrakt
Zbyl vám vanilkový lusk, který jste dala do nějakého voňavého receptu? V cukřence už ho na ovonění cukru máte? Tak šup s ním do vodky!!! :) Čím více jich budete mít, tím líp, o to bude silnější. Pak už jenom přilévejte vodku a přidávejte lusky. Je to takový bezedný extrakt :) Používám pár kapek všude tam, kam bych normálně použila vanilkový cukr. Ten už pár let vůbec nekupuju. Tak hurá do toho!
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 13. 3. 2021, 18.13
a ja kupujem vanilkovu aromu a pritom tak jednoduche ju doma vyrobit!
Kateřina Fárová, 20. 11. 2020, 21.25
Šikovný nápad, prázdný lusk pak vždy vyhodím, takto bych ho alespoň zužitkovala.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 9.59
To zní dobře. Vyzkoušíme
Žofinka, 17. 1. 2019, 21.08
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2017, 18.56
také dělám a je to super
iva.t, 24. 3. 2017, 21.38
Miluji chuť vaniky.
Aliisha, 30. 12. 2016, 16.20
Neznám. Dávám ho jen do cukru.