Dančí na rozmarýnu s rajčaty
Vložil(a): Liskovyorisek, 5. 12. 2014 20.32
Dančí plec nakrájíme na drobnější kostky, cibuli zpěníme, necháme zesklovatět a přidáme maso. Zprudka opečeme, aby se zatáhlo a necháme vyvařit šťávu - poté přisypeme mletou papriku, rychle orestujeme aby nezhořkla a zalijeme vývarem. přilijeme dvě konzervy loupaných a krájených rajčat, čerstvé větvičky rozmarýnu a necháme v papiňáku vařit cca 40 do měkka.
Poté vyndáme větvičky rozmarýnu, dochutíme solí, lžící švestkových povidel a zahustíme "zátřepkou" - moukou rozmíchanou ve vodě. Provaříme cca pět minut a můžeme podávat - nejlépe s domácím knedlíkem či rýží.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 28. 1. 2019, 12.32
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 10. 7. 2018, 21.08
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 21.32
To bych si klidně uvařila. Dobrota
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.16
Další zvěřina. Mňam.