Srnčí ragú
Vložil(a): marqueta, 7. 2. 2017 20.25
Na másle nebo tuku osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené odblaněné maso a osolíme. Dusíme bez podlití, až se zelenina trochu osmaží. Pak přilijeme vodu nebo vývar, přidáme koření a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, upražíme a podlijeme. Povaříme a přidáme do ní maso. Můžeme přidat trochu citronové šťávy, popřípadě přisladíme a přidáme víno. Jako přílohy můžeme podávat těstoviny, noky nebo knedlíky.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 25. 11. 2020, 14.40
Srnčí jsem jedla jednou. Bylo vynikající.
Mygara, 15. 12. 2018, 21.47
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 30. 9. 2018, 13.14
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 7. 1. 2018, 4.58
Ragú mám moc ráda, ještě toho srnce?
Petra Schoberová, 24. 8. 2017, 13.30
miluji srnčí jen se mi spatne shaní
k.o.r.i.n.e.k, 8. 2. 2017, 23.16
Jak já bych si dala srnčí maso
k.o.r.i.n.e.k, 8. 2. 2017, 23.16
Je to škoda a když už je, tak ta cena je vysoká
marqueta, 10. 2. 2017, 22.00
Když kupuju maso od myslivců, stojí mě stejně jako hovězí. Ale pravda, že ne každý má možnost ho takhle koupit a kolik se pohybuje cena zvěřiny v obchodě vůbec nevím.
k.o.r.i.n.e.k, 10. 2. 2017, 22.19
Tak já mám v mrazáku domácí hovězí, ale zvěřinu právě nemám možnost
patricia077, 8. 2. 2017, 9.54
Já bohužel zvěřinu nejím