Srnčí steak v mandlových hoblinkách
Vložil(a): Lucie2, 1. 11. 2014 19.27
Řízky srnčího masa z kýty lehce naklepejte, trochu shrňte, posypte solí a muškátovým oříškem. Maso obalte nejdříve ve 2 lžících mouky, v rozšlehaném vejci a naposled v 80g na hobliny nakrájených mandlích (dobře přimáčkněte), 50g másla rozpálte a maso v něm z obou stran opečte (dbejte, aby mandle příliš nezhnědly). Upravte na plochou mísu, výpek rozvařte s trochou vody a nalijte na steaky.
Příloha: Bramborové krokety, a mohou být i kolečka ananasu s brusinkami.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 13.39
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 11.41
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 21.06
Ty hoblinky vypadají luxusně.
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.09
To mi nedělejte.