Zvěřinová sekaná
Vložil(a): Lucie2, 1. 11. 2014 19.46
Ze všeho nejdříve si semeleme srnčí, jelení, dančí a vepřové maso. Dobře jej promícháme a začneme přidávat ingredience - vejce, žemli pokapanou smetanou, sůl, koření a na kostičky nakrájenou slaninu. Vše důkladně promícháme. Poté si namočíme ruce a vytvarujeme šišku. Tu vložíme do vymazaného pekáčku a podlijeme trochou vody. Sekanou dáme do předem vyhřáté trouby a zvolna pečeme. Podle potřeby podléváme. Až je sekaná hotová, vyjmeme ji a do výpeku dáme hořčici + smetanu rozmíchanou s moukou. Ješte chvíli povaříme a poté přecedíme. Zvěřinová sekaná se smetanou se podává s houskovým knedlíkem či vařenými bramborami.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
kristyrychla, 27. 12. 2022, 10.22
Manžel mně říkal že jakmile jim do obchodu dojdou ty nové vzduchovky z oblíbeného shopu https://gun.cz/Vzduchovky/ tak mně hned něco ukáže. Podle mě má na mysli to že něco uloví v lese a pak si na něčem moc fajn pošmákneme. On je tak šikovný že to bude určitě velký jelen. Mám zvěřinu moc ráda.
Žofinka, 29. 1. 2019, 13.48
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 11.36
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 21.05
Vypadá perfektně. Určitě bude moc dobrá
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.10
Musí být božská.