Albi tužka
Vložil(a): Jarka mmm,4. 11. 2016 21.04
Máte nekdo Albi tužku? Jak jste spokojené? Zatím jí neplánuji pořizovat,ale docela mě zaujala...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 25. 4. 2017, 19.36
je to zajímavé, ale děti s tou myšlenkou nepřišly, takže mě to nechává chladnou
Fuga, 24. 1. 2017, 17.58
vypadá to pěkně, pokrok nezastavíš, ale je otázka, jak dlouho to vydrží fungovat
Katka, 16. 11. 2016, 11.55
Dcera si ji přeje k vánocům. Vzhledem k tomu, že co se napíše Ježíškovi, se pak taky dostane, tak ji budu muset koupit Horší je, že chce jednu konkrétní o zvířatech a ta se neprodává s tou tužkou. Takže budu muset od jedné babičky koupit knihu s tužkou (vybrala jsem Atlas světa - dcera bude mít 9 let) a tu druhou knížku o zvířatech asi dostane od druhé babičky. Mě to taky moc nezaujalo, ale prodavačka se v obchodě rozplývala, že je to děsný hit a vyhraje si celá rodina a přiučí se i rodiče. Beru to sportovně, kdyžtak to po vánocích prodám, nebude to první nevydařený dárek
Kamila Pecharová, 5. 11. 2017, 0.51
Katko, mohu poprosit o hodnocení po roce používání?
Katka, 5. 11. 2017, 9.57
Jsme spokojeni a tužku stále máme. Osvědčila se pro starší dceru i jako nahrávací zařízení pro poslech pohádek i písniček.
Kamila Pecharová, 5. 11. 2017, 14.28
Děkuji
AllaŠvecová, 5. 11. 2016, 9.21
Starsi segra ji koupila neteri k ježíšku,takze nevim. Ale koupila ji na popud logopedky,ze je to super
k.o.r.i.n.e.k, 5. 11. 2016, 9.22
Mě se nelíbí ani elektronické čtečky knih, já na klasickou knihu nedám dopustit
k.o.r.i.n.e.k, 5. 11. 2016, 11.25
Já si všimla, že teď spousta lidí preferuje čtečky a můj bratr dokonce knížky nečte, ale jen poslouchá
Určitě ano a knížky a leporela máme,čteme,prohlížíme...Toto jsem myslela na cesty,když se někam přijede a musíte vybalovat. Nebo doma vařit a dítě se zrovna nehodlá zabavit samo,přijde mi to lepší,než pustit tv nebo aby se motalo pod nohama. Při nemoci,kdy má být v klidu...
Tak dítě může být bez jakékoliv hracky...Rozhodně bych jí nechtěla z toho důvodu,že bych se ddítěti nechtěla věnovat,to v žádném případě. Teď nedávno bych jí využila třeba když jsem měla horečku,nemohla js nic dělat a dcerka si jako na potvoru nihla najít nějakou zábavu a pořád na mě dorazela a nešlo to vysvětlit (jindy si říct docela da). Nakonec jsem jí musela pustit tv...