Vzdělání 2
Vložil(a): Leňulka, 16. 3. 2017 16.43
Maminky ještě mě zajímá jaké vzdělání mají vaši manželé/partneři. Jestli jste třeba koukali i na to když jste si ho našli apod. Mám totiž kámošku, která teda na to dost hledí a tím pádem je furt bez chlapa :-) Mě to příjde postavené na hlavu, však ve vztahu jsou snad oba rovni, nehledě na vzdělání. Třeba já mám VOŠ a manžel učňovku a nějak to neřešíme ani jsme nikdy neřešili
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 6. 11. 2017, 14.48
manžel má VŠ, mám doma prgramátora .-)
baru86, 22. 3. 2017, 10.13
Tuhle otázku jsem řešila už na gymplu, kdy mi máma předhazovala, že nemůžu chodit s klukem z učňáku...pravda, nevydrželo nám to, ale myslím, že o škole to nebylo. Dnes mám VŠ stejně jako můj manžel, ale kvůli tomu jsem si ho nevybrala. Je velký rozdíl přirozená inteligence a papír ze školy, vystudovat totiž může s ohledem na naše školství, systém, i naprostý blbec s penězi v kapse...
Blankasiro, 17. 3. 2017, 16.32
My jsme s manželem spolu chodili do třídy na střední a on si ještě dodělávám VŠ (Já už jsem byla v "tom") takže to dohnal aspoň on...každopádně mu to je dneska stejně na nic a dělá uplně jiný obor
Mygara, 17. 3. 2017, 9.32
manžel má vysokou, ale hlavně je praktický v běžném životě a to je víc
Lenča Pešková, 17. 3. 2017, 7.57
Ale znam i pripad kde neni problem kdo ma jaký vzdělání a práci ale i to kolik bere. Kamaradka vydělávala o dost vic nez chlap a on jako správný jesitny muz to nedokázal rozdychat a vím ze meli celkem dost neshod kvuli tomu