Bezlepkový jablečný závin
Vložil(a): Katka, 23. 12. 2015 18.43
Postup jako u klasického štrůdlu, ale těsto je bezlepkové. Hodně podsypáváme rýžovou moukou, ideální je používat silikonovou podložku na válení; zavinování a přenesení závinu, je pak jednoduché.
Pečeme na 180 st, 35 min.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 26. 8. 2019, 10.23
Závin milujeme jak s lékem tak bez lepku
Žofinka, 16. 1. 2019, 18.19
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 17. 11. 2018, 16.14
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 18. 4. 2018, 9.00
ta silikonová podložka je dobrý tip
Katka, 20. 3. 2017, 17.56
Vylepšení poměrů (nejde mi to editovat). Máslo 150g Pohanková mouka 300g (rýžovou vynechat) jablek 7 ks péct na 150 st. 40 minut
Aliisha, 30. 12. 2016, 15.46
Jéé, ten bych si dala