Celozrnné obilné placky
Vložil(a): Katka, 1. 1. 2017 18.49
Cca 6 placek.
Obiloviny odvažte, smíchejte a promyjte.
Zalijte vodou tak, aby byly dostatečně ponořené a mohly nabobtnat.
Nechte je namočené alespoň 10-12 hodin při pokojové teplotě.
Slijte namáčecí vodu, zalijte 300 ml čerstvé vody, přidejte lžičku soli a lžíci oleje.
Vše umixujte do jemného palačinkového těsta.
Smažte s trochou oleje a na otáčení nespěchejte.
Můžete podávat jako tortilu či wrap, k salátům či polévkám.
My si je namazali pastou z bio makadamových ořechů.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (23 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 29. 4. 2020, 12.08
To vypadá dobře.
Trendyterka, 26. 8. 2019, 9.25
Také děláváme
Mygara, 7. 12. 2018, 8.30
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 11. 10. 2018, 12.25
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 19. 1. 2018, 4.54
Pohankové kroupy mě zaujaly