Frankfurtská sekaná podle Vlastíka
Vložil(a): Lucie2,5. 11. 2014 10.35
K mletému vepřovému masu přidáme vejce, kořenící směs zn. Benkov, sůl na dochucení, žampiony a vše dobře spojíme. Vytvarujeme základ pro šišku, nazdobíme vařenými vajíčky a frankfurtskými párky a šišku domodelujeme.
Sekanou běžně upečeme a podáváme s bramborem, nebo bramborovou kaší.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 18. 5. 2020, 18.27
Tak takovouto sekanou si určitě udělám, vypadá perfektně.
Ketris, 7. 10. 2019, 17.52
Luxusni
Trendyterka, 26. 8. 2019, 13.27
vypadá úžasně
Žofinka, 29. 1. 2019, 10.56
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 15.18
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet