Pizza mnoha chutí
Do misky si dáme všechny přísady na těsto (dle konzistence lze přidat ještě mouku trošku)-zadělávám ručně,aby se těsto příliš nelepilo. Těsto neodpočívá! Hned se pak vyválí na pečícím papíru do požadovaného tvaru. Těsto potřeme buď kečupem nebo dle mě omáčkou na těstoviny(př.Otma Gurmán-je BZL, já dávám Milánskou) a obložíme dle libosti a na vrh nastrouháme sýr.
Dáme do rozehřáté trouby na 200°C cca 20-30min až je sýr zapečený a těsto zespod nazlátlé.
Dobrou chuť, snad Vám bude chutnat jako mně :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 19. 2. 2021, 9.49
Da sa aj s jogurtom ci musi byt smotana?
mikka27, 1. 11. 2020, 19.51
Zrovna včera jsem pizzu pekla, byla moc dobrá.
Kateřina Fárová, 20. 4. 2020, 20.49
Tak tu musím vyzkoušet, hlavně s tou bezlepkovou moukou. Díky za recept.
Trendyterka, 26. 8. 2019, 9.21
Vypadá moc dobře. Vše se dá udělat chutně i bez lepku
Mygara, 21. 12. 2018, 16.00
Výborné, také musím vyzkoušet