Zeleninové karbanátky
Zeleninu nakrájíme na malé kostičky nebo nahrubo nastrouháme. Ve slané vodě ji uvaříme na skus. Můžeme přidat BIO bujón. Uvařenou zeleninu včetně vývaru nalijeme k vločkám, přidáme nakrájený čerstvý medvědí česnek (nebo petržel, pórek, jarní cibulku), 2 vejce, osolíme a zamícháme. Necháme odstát, vychladnout a nabobtnat vločky. Pokud je těsto řídké, zahustíme ho bezlepkovou moukou nebo krupicí. Poté lžící nabíráme těsto a tvarujeme karbanátky, které obalujeme v kukuřičné strouhance. Smažíme na rozpáleném sádle / oleji dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (32 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 18. 5. 2020, 16.20
Vypadají moc dobře.
Trendyterka, 26. 8. 2019, 11.24
Moc dobré. Také jsem zastánce toho že chutně se dá vařit i bez masa
Žofinka, 29. 1. 2019, 10.05
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
WeruskaSK, 2. 9. 2018, 15.52
super napad na zeleninove jedlo, nikdy neviem co mam zeleninove varit, dik za tip