Kapr na másle a medvědím česneku
Vložil(a):k.o.r.i.n.e.k,3. 7. 2017 7.35
Kapra jsem nakrájela na podkovy a potřela směsí koření: medvědí česnek, sůl, bazalka, oregano, koriandr, kmín a přidala trochu citronové šťávy. Vložila do pekáčku a pokladla plátky másla. Upekla jsem v troubě a podávala s bramborovou kaší.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (27 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
naseivanka, 28. 10. 2020, 19.12
Vařím sice dlouho, ale na másle a medvědím česneku jsem kapra ještě nezkoušela dělat. Podle procentuálních ohlasů to ale nejen dobře vypadá, určitě i ta chuť je výjimečná. Až manžílek konečně zase chytí kapříka na https://www.azfishing.cz/kaprove-navijaky/ naviják na kapra, určitě zkusím zaexperimentovat a podám sem poté report.
Kateřina Fárová, 14. 9. 2020, 22.16
Budu si muset z jara zajet někam pro medvědí česnek a udělat si pastu, tady je tolika krásných receptů s ním.
mikka27, 10. 8. 2020, 18.34
Kapra ráda vyzkouším podle receptu
koliaska105, 24. 5. 2020, 7.31
Tak takto jsem kapra teda ještě dělat nezkoušela. Nezní to ale vůbec špatně. Díky za tip. My u nás doma máme kapry poměrně často, ale já je teda většinou smažím. Manžel je totiž rybář a často se stává, že právě s kaprem příjde domů. Teď naposledy to prý byl docela boj. Kapr mu totiž úplně zničil jeho prut, takže mu nakonec nezbylo nic jiného, než si ze https://www.sportcarp.cz/pruty-a-navijaky/ objednat nový.
Mygara, 23. 12. 2018, 21.57
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 4. 9. 2018, 18.01
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané