Lečo-polotovar na zimu ?
Vložil(a): szendrejka,26. 8. 2017 11.57
Do hrnce dáme na dno sádlo. Přidáme nakrájenou papriku, chvíli podusíme a přidáme nakrájená rajčata. Povaříme a nandáváme do sklenic. Zavíčkujeme a zavařujeme na 80 stupňů asi 20 min.
Nedávám ani sůl ani cibuli jako je ve spoustě receptů. Cibuli mám raději když se přidává za čerstva (když už dělám finálně lečo i s vajíčkem a sůl taky).
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 12. 3. 2021, 23.30
ja robim aj s cuketou, zvysi sa tym objem a chutovo tomu vobec nevadi
mikka27, 5. 8. 2020, 0.05
Skvělé lečo na všechny způsoby.
Trendyterka, 26. 8. 2019, 17.23
Lečo je fajn ale nejlepší je z čerstvé zeleniny
Mygara, 29. 12. 2018, 13.41
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 31. 8. 2018, 23.05
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané