Maso a ryby
Filtrování (důležité je to, co je důležité pro vás)
20. 10. 2014
Buffalo wings
Kuřecí křidélka Buffalo wings.
18. 10. 2014
Rychlé hovězí ve woku
Rump steak s kešu oříšky, fazolkami a hoisin omáčkou.
17. 10. 2014
Dvanáctihodinová kachna
Díky pomalému pečení bude kachní maso křehké a...
17. 10. 2014
Pečená svatomartinská husa se zelím a knedlíkem.
Pečená husa s domácími bramborovými knedlíky a zelím.
16. 10. 2014
Krémové dršťky
Dršťky marinované v bílém víně s bramborovými noky.
16. 10. 2014
Dršťková polévka
Klasická dršťková polévka - použijte předvařené...
16. 10. 2014
Přírodní vepřové ledvinky
Přírodní vepřové ledvinky podávejte s chlebem.
16. 10. 2014
Přesnáky
Bramborové placky s husími játry.
16. 10. 2014
Pikantní kuřecí játra
Pikantní kuřecí jatýrka podávejte s rýží.
16. 10. 2014
Kuřecí jatýrka s kaší
Kuřecí jatýrka s instantní kaší - rychlý oběd nebo...
16. 10. 2014
Zabíjačkový guláš
Zabíjačkový gulášek z plecka s vepřovými jatýrky,...
16. 10. 2014
Pečený králík s dušeným špenátem
Pečeného králíka s dušeným špenátem podávejte s...
13. 10. 2014
Telecí guláš s kaší
Zkuste jednou telecí guláš místo hovězího nebo...
13. 10. 2014
Telecí špízy
Telecí špízky můžete podávat i studené a vaší...